↑ Terug naar Gelderland

Zutphen

Zutphen
Een Crazy 88 feest in een van de oudste Hanzesteden van Gelderland.
Na een uitgebreide instructie over de Crazy 88 opdrachten kunt u met uw team genieten van het Crazy 88 feest in een historische achtergrond. Probeer zo veel mogelijk Crazy 88 opdrachten binnen de tijd uit te voeren om de anderen te verslaan.Het Crazy 88 feest is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Crazy 88 feest
Het Crazy 88 feest duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 feest
Bij ontvangst in De Stadsbrouwerij Zutphen aan de Houtmarkt wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 feest worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 feest uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend feest voor een geslaagde middag.
De Stadsbrouwerij Zutphen
Houtmarkt 56B
7201 KM Zutphen

Over Zutphen
Zutphen is door de eeuwen heen uitgegroeid van een Germaanse nederzetting en Hanzestad die zijn stadsrechten tussen 1191 en 1196. In het centrum van Zutphen zijn nog verschillende tekenen uit de Middeleeuwen te vinden. Achter veelal jongere gevels gaan een grote hoeveelheid historische bakstenen panden uit de Middeleeuwen schuil waarvan er veel nog de originele kapconstructie van voor 1400 hebben.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field