↑ Terug naar Gelderland

Zevenaar

Zevenaar
Een spannend Crazy 88 afdelingsuitje in Zevenaar!
Na uitleg van het Crazy 88 afdelingsuitje worden de teams gevormd en gaan we het Crazy 88 uitje spelen door bijvoorbeeld een straatact op te voeren en zo wat te verdienen, waarna de volgende Crazy 88 opdracht uit te voeren is zoals met een geleend mobieltje te “bellen” naar het buitenland.
Deze opdrachten vergen lef en creativiteit van de deelnemers en zo is te zien uit wat voor hout de medespelers zijn gesneden. Het Crazy 88 afdelingsuitje is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, uitje ondernemingsraad, of vrijgezellenfeest

Crazy 88 afdelingsuitje
Crazy 88 afdelingsuitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 afdelingsuitje
Bij ontvangst in De Revolutie wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 afdelingsuitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 afdelingsuitje uitwisselen. Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend afdelingsuitje voor een geslaagde middag.
De Revolutie
Markt 1
6901 AE Zevenaar

Zevenaar
Zevenaar, een stad in de Liemers is uitermate geschikt voor het Crazy 88 afdelingsuitje doordat het Crazy 88 uitje op en rond het marktplein met gemeentehuis zijn te spelen.
Rond het marktplein is een verscheidenheid aan winkels gevestigd en in de zijstraten wordt u verrast door het grote aantal kleinere winkeltjes en uitgaansgelegenheden.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field