↑ Terug naar Gelderland

Zelhem

Zelhem
Een leuk Crazy 88 personeelsuitje in Zelhem
Bij het Crazy 88 personeelsuitje draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Eerst worden de teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken het centrum van Zelhem onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren.Het Crazy 88 personeelsuitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Crazy 88 personeelsuitje
Het Crazy 88 personeelsuitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 personeelsuitje
Bij ontvangst in Café-Zaal Susebeek wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 personeelsuitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 personeelsuitje uitwisselen.Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend personeelsuitje voor een geslaagde middag.

Café-Zaal Susebeek
Café/Zaal Susebeek heeft een historie van al meer dan 75 jaar. Voor menigeen is het bedrijf intussen een begrip. Met name de speeltuin en elektrische scootertjes zijn bij velen bekend. Een uniek bedrijf midden in het groen van Hartje Achterhoek. Hier komt men tot rust en kan men genieten van onvervalst Achterhoekse gastvrijheid. Geloof het of niet, éénmaal binnen proef je de gemoedelijke sfeer en herken je meteen het ‘ons kent ons’ verhaal. Door de vriendelijke bediening en uitstekende keuken, zal de dag een geslaagde verloop hebben.
Restaurant Susebeek
Ruurloseweg 42
7021HC Zelhem

Zelhem
Zelhem is het met ca. 8000 inwoners het grootste dorp in de gemeente Bronckhorst. In de vroege 9de eeuw was er al sprake van bewoning van dit stuk land in Gelderland. Het werd toen in de aktes opgetekend als Salehem. Zelhem is vooral bekend van de Paardedagen en het Piratenfestival

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field