↑ Terug naar Gelderland

Wageningen

Wageningen
Het Crazy 88 personeelsfeest met zijn gekke opdrachten spelen in Wageningen.
Wat dacht u om bij het station met je team een bus binnen te rennen én meteen weer naar buiten of de roltrap te nemen in tegengestelde richting. Denk eraan dat bij het Crazy 88 spel bijna alles mogelijk is, en het voor jezelf en je team een uitdaging is wie er over de creativiteit en het lef beschikt om de Crazy 88 opdrachten te volbrengen. Het Crazy 88 personeelsfeest is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Crazy 88 personeelsfeest
Het Crazy 88 personeelsfeest duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een personeelsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 personeelsfeest
Bij ontvangst bij Restaurant ‘t Carillon of Colors Worldfood wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden na uitleg over het Crazy 88 spel de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de opdrachten kun je onder het genot van een drankje de ervaringen van dit Crazy 88 personeelsfeest uitwisselen. Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend personeelsfeest voor een geslaagde middag.

Restaurant ‘t Carillon
Wij heten u van harte welkom in restaurant ‘t Carillon. Wij hebben als doel u een gezellige en culinaire avond uit te bezorgen. Wij hebben vier keer per jaar een nieuwe menukaart met een mooie keuze aan huisgemaakte en seizoensgebonden gerechten. Natuurlijk kunt u ook genieten van een 3-, 4-, of 5-gangen verrassingsmenu waarbij u altijd kunt aangeven wat u niet lust. U bent ook van harte welkom met een groep voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, bruiloft, promotiefeest of afstuderen. Wij hebben diverse groepsarrangementen voor lunch, diner, buffetten of een borrel.
‘t Carillon
Hoogstraat 12
6701 BT Wageningen

Colors World Food
World Food bestaat uit internationale gerechten uit alle windstreken. Colors serveert dit World Food in kleine porties. Drie porties staat ongeveer gelijk aan een traditionele maaltijd. De gerechten lenen zich goed voor een proeverij. Voor jou alleen of met alle tafelgenoten. Kies bijvoorbeeld per persoon drie of vier gerechten en deel deze met elkaar. Wilt u informatie voor een promotiefeest, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Wij hebben heel veel mogelijkheden. Studentenmenu, iedere dinsdag, woensdag en donderdag serveren wij een studentenmenu voor iedereen met een OV-studentenkaart. Het menu bestaat uit: drankje naar keuze, soep naar keuze, brood, combinatie van warme gerechtjes, huisgemaakt friet met aïoli.. Theatermenu, op vertoon van een kaartje van de Junushof of het Heerenstraattheater kunt u gebruik maken van het theatermenu. Het theatermenu bestaat uit: drankje naar keuze, soep naar keuze, brood, combinatie van warme gerechtjes, huisgemaakt friet met aïoli, koffie of thee met baklava.
Colors World Food
Markt 15
6701 CX Wageningen

Wageningen
Wageningen is gesitueerd waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen. Waar de Utrechtse Heuvelrug in Rhenen eindigt met de Grebbeberg, heeft Wageningen nog een laatste uitstulping van de Veluwe in de vorm van de Wageningse Berg. De horeca is voornamelijk geconcentreerd op de Markt, aan de Heerenstraat en in de Molenstraat. De oude gracht en delen van de stadsmuur zijn nog steeds te bewonderen. Vanaf 2006 vindt het Bevrijdingsdefilé plaats. In het Bevrijdingsdefilé is ook ruimte voor goede doelen en basisschoolleerlingen.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field