↑ Terug naar Gelderland

Tiel

Tiel
Een leuk Crazy 88 spel in Tiel – de stad van Flipje
Bij Crazy 88 spel draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Eerst worden na uitleg over het Crazy 88 spel de teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken de binnenstad van Tiel onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren. Het Crazy 88 spel is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, uitje ondernemingsraad, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Crazy 88 spel
Het Crazy 88 spel duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 spel
Bij ontvangst bij Restaurant de Betuwe wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden na uitleg van het Crazy 88 spel de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit spel uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Restaurant de Betuwe
Wij verwelkomen u graag in onze zaak of op het gezellige terras alwaar ons enthousiaste team graag voor u klaar staat! Aan de rand van Tiel vlak bij de A15 bevindt zich ons gezellige kind- en rolstoel vriendelijk sfeervolle Restaurant alwaar u in een warme en ongedwongen sfeer optimaal kunt genieten van de met zorg bereide gerechten. Van een uitstekende lunch tot een uitgebreid diner! Dit altijd met een attente, vlotte vriendelijke bediening, tegen ronduit redelijke prijzen. We wensen u alvast een genoeglijk en bovenal smakelijk verblijf toe.
Restaurant de Betuwe
Hoog Kellenseweg 7
4004 JB Tiel

Over Tiel
In 2011 werd ter hoogte van bedrijvenpark Kellen langs de Linge een vindplaats uit de Nieuwe Steentijd blootgelegd. De teloorgang rond 850 van de 10 kilometer verder gelegen  handelsplaats  Dorestad , zorgde ervoor dat een deel van de handel verschoof naar Tiel. In het oude stadscentrum herinneren vele monumenten aan dat rijke verleden, zoals de Sint-Maartenskerk, de Waterpoort met Groote Sociëteit, de voormalige sociëteit Bellevue en het Kantongerecht.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field