↑ Terug naar Gelderland

Nijmegen

Nijmegen
Het Crazy 88 uitje met gekke opdrachten spelen in het historische centrum van de oudste stad van Nederland.
Wat dacht u er van om en straat act op te voeren of met een geleende mobiele telefoon naar het buitenland te “bellen”.
Dit zijn maar 2 van de Crazy 88 opdrachten die u moet volbrengen om voldoende punten te verdienen voor de winst. Het Crazy 88 uitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest.

Crazy 88 uitje
Crazy 88 uitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 uitje
Bij ontvangst bij Café van Buren wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden na de instructies over de Crazy 88 activiteiten in groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy uitje uitwisselen. Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Café van Buren Nijmegen
Café Van Buren is een stijlvol eetcafé met een warme huiselijke uitstraling. Voor ieder wat wils en altijd gezellig voor zowel jong en oud! Even een snelle hap, een uitgebreide lunch of diner, of gewoon een drankje doen; dit kan bij café Van Buren.Tevens is in Nijmegen café Van Buren de perfecte locatie voor het organiseren van borrels, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten,  partijen en vrijgezellendag activiteiten. Er is ruimte voor 1200 personen.
Cafe van Buren
Molenstraat 89
6511 HC Nijmegen

 

Ook leuk: Wie is de mol spel Nijmegen

 

Nijmegen
Nijmegen is een van de Nederlandse steden die beweren de oudste stad van Nederland te zijn en vierde in 2005 zijn 2000 jarige bestaan. Van 71 tot104 BC was het Romeinse 10de legioen hier gelegerd omdat Nijmegen onderdeel uitmaakte van de Limes, een grens met de niet onderworpen gebieden. Sinds 1923 heeft Nijmegen een universiteit,
Tussen 1655 en 1679 was er een Illustere Academie gevestigd en sinds 1923 de Radboud Universiteit, waardoor Nijmegen nu een universiteitsstad is.
Elk jaar trekt de Nijmeegse vierdaagse vele duizenden wandelaars en toeschouwers uit binnen- en buitenland.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field