↑ Terug naar Gelderland

Lichtenvoorde

Lichtenvoorde
Een Crazy 88 uitje in de stad met de op een na grootste dahliacorso ter wereld.
Na een uitgebreideCrazy 88 instructie kunt u met uw team genieten van de Crazy 88 opdrachten in een historische achtergrond. Probeer zo veel mogelijk Crazy 88 opdrachten binnen de tijd uit te voeren om de anderen te verslaan. Het Crazy 88 arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest.

Crazy 88 arrangement
Crazy 88 duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 arrangement
Bij ontvangst bij Grand Café Markt 5 of Restaurant ‘t Zwaantje wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Grand Café Markt 5
Grand Café Markt 5 is qua interieur uniek in de Achterhoek. Het ademt de sfeer uit van een bruine kroeg maar is dit totaal niet. Ontmoeten, lunchen, borrelen, dineren, loungen in combinatie met het Wie is de Mol spel, City GPS tocht, Deal or No Deal of een Moordtocht maakt een bezoek aan Grand Café Markt 5 een uniek dagje uit. Voor groepen hebben we verschillende menu suggesties waaronder bijvoorbeeld een heerlijk 3 of 4 gangen tapas menu.
Grand Café Markt 5
Markt 5
Lichtenvoorde

Restaurant ‘t Zwaantje
‘t Zwaantje is een gezellig ingericht restaurant, mooi gedekte tafels, als middelpunt de sfeervolle open haard en gastvrije bediening. U kunt hier ‘s ochtends terecht voor een kop koffie, met eventueel gebak erbij, en eventueel de krant. Rond de lunchtijd meld de keukenbrigade zich om om voor u een heerlijk broodje, salade of soep kaar te maken. Onze a la carte kaart vertoond een diversiteit aan zowel mediterrane als regionale gerechten. Ook voor onze vegetarische gasten en gasten met een dieet stelt onze kok graag een menu samen. Voor de lunch hebben wij een aparte kaart voor een eenvoudige lunch of snack. ‘t Zwaantje heeft de beschikking over negen moderne zalen die varieren in grootte van 10 tot 750 personen waardoor we in totaal ca. 1500 gasten kunnen ontvangen.
Hotel – Restaurant ‘t Zwaantje
Zieuwentseweg 1
7131 LA Lichtenvoorde

Lichtenvoorde
Lichtenvoorde wordt ook wel Keistad genoemd doordat er op het prachtige stadsplein een 20.000 kg zware kei ligt die in 1874 ter ere van het 25 jarig regeringsjubileum van koning Willem III door 99 schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar Lichtenvoorde werd gesleept.
Bovenop deze kei werd eerst een beeld met een liggende leeuw geplaatst, maar nu is het het een zittende leeuw met onder zijn voorpoot het wapen van Lichtenvoorde. Lichtenvoorde is landelijk vooral bekend door de Zwarte Cros en de internationaal de op een na grootste dahliacorso die ieder jaar in tweede weekend van September wordt gehouden.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field