↑ Terug naar Gelderland

Harderwijk

Harderwijk
Crazy 88 uitje met zijn gekke opdrachten spelen in het historische centrum van Harderwijk.
Wat dacht u er van om een Crazy 88 straat act op te voeren bij het Dolfinarium of met een geleende mobiele telefoon naar het buitenland te “bellen”.
Dit zijn maar 2 van de Crazy 88 opdrachten die u moet volbrengen om voldoende punten te verdienen voor de winst.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest een vrijgezellenfeest of ander feest organiseren.

Crazy 88 Feest
Crazy 88 duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 arrangement
Bij ontvangst bij Restaurant De Admiraal of De Oude Drukkerij wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Restaurant De Admiraal
De Admiraal ligt op 5 minuten loopafstand van het Dolfinarium en het oude centrum van Harderwijk. Stadscafé – Restaurant De Admiraal is het juiste adres voor feesten, bruiloften en partijen, grote en kleine buffetten, bedrijfsborrel etc. voor groepen van 20 tot 160 personen.
Met een sfeervol nieuw interieur en en een moderne keuken staan wij voor ouderwetse kwaliteit. Op onze menukaart vindt u uiteraard veel visgerechten, wij krijgen bijna dagelijks verse aanvoer van vis van onze vaste leveranciers. Wij serveren natuurlijk niet alleen vis maar ook de vleesliefhebber heeft volop keus.
Restaurant De Admiraal
Strandboulevard West 16
3841 CS Harderwijk

De Oude Drukkerij
De Oude Drukkerij heeft een gastvrije en ongedwongen sfeer, waar het heerlijk is om te eten en drinken. We zijn zeker niet alledaags of 13 in een dozijn maar toch zijn we er voor een breed publiek. Wij blijven vernieuwen en staan nooit stil.
Onze keuken werkt alleen met verse producten en maken we behalve het brood, de mayonaise en het ijs alles zelf. Wij bieden stageplaatsen aan voor leerlingen uit het speciaal onderwijs. Daarbij doen we aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doordat we ons hebben aangesloten bij jointhepipe.org die zich inzet voor en betere drinkwater verdeling.
De Oude Drukkerij
Vijhestraat 3
3841 CW Harderwijk

Harderwijk
De stad ligt pal aan het Veluwemeer en het Wolderwijd. Waar nu de boulevard aan de meren ligt, kwamen vroeger de botters aanleggen bij de Vischpoort om hun vis te verhandelen op de Vischmarkt. Handel, industrie en toerisme namen steeds meer toe.
In 1965 werd het Dolfinarium Harderwijk geopend, dat uitgroeide tot grootste zeezoogdierenpark van Europa met jaarlijks ongeveer één miljoen bezoekers.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field