↑ Terug naar Gelderland

Ede

Ede
Crazy 88 uitje organiseren?
Met zijn gekke Crazy 88 opdrachten spelen in Ede!
Wat dacht u om bij het station met je team een bus binnen te rennen én meteen weer naar buiten of de roltrap te nemen in tegengestelde richting. Denk eraan dat bij Crazy 88 bijna alles mogelijk is, en het voor jezelf en je team een uitdaging is wie er over de creativiteit en het lef beschikt om de opdrachten te volbrengen. Het Crazy 88 arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, en het organiseren van een vrijgezellenfeest

Crazy 88 uitje
Crazy 88 duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, wij organiseren dit voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 arrangement.
Bij ontvangst bij het Oude Politiebureau wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel organiseren we de groepen en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend (bedrijfs) uitje, vrijgezellenfeest voor een geslaagde middag.

Het Oude Politiebureau Ede
Het Oude Politiebureau heeft uitstekende mogelijkheden voor het organiseren van een mooi feest! Veel mensen weten nog niet dat wij beschikken over diverse zalen en in de zomer een zeer mooi terras! Vanuit ons restaurant heeft u zicht op de keuken, zodat u kunt zien hoe onze koks bezig zijn om voor u op een topniveau te koken. Vijfmaal per jaar streven wij ernaar om u met een nieuwe menukaart smaakvol te verrassen! Ons restaurant is maandag t/m vrijdag vanaf 11.30 uur (doorlopend) geopend voor lunch en gaat automatisch over naar diner. Zaterdag zijn wij vanaf 16.00 uur geopend voor diner. Wilt u gebruik maken van een lunch en/of diner in ons restaurant, raden wij u aan vooraf te reserveren om dit perfect voor u te organiseren.
Het Oude Politiebureau
Breelaan 2a
6711 MR Ede

Ede
Ede is een middelgrote plaats, te vinden op de westflank van de Veluwe en in de zuidelijke Gelderse Vallei. In Ede als garnizoensstad waren ook verschillende kazernes gevestigd die tot eind 2010 dienst deden. Op 1 januari 2011 heeft Defensie de kazernes overgedragen aan de gemeente Ede. Het terrein is opgenomen in het woningbouwproject “Veluwse Poort”. De Ginkelse Heide is een prachtig wandel- en fietsgebied.


Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field