↑ Terug naar Gelderland

Doetinchem

Doetinchem
Het Crazy 88 uitje in de binnenstad van Doetinchem spelen?
Na uitgebreide instructies kunt u beginnen aan de Crazy 88 dwaze opdrachten en proberen om er zoveel mogelijk te volbrengen, bijvoorbeeld een Crazy 88 straat-act op het Simonsplein of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Crazy 88 arrangement
Het Crazy 88 arrangement duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 arrangement
Bij ontvangst bij Fred en Douwe  wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Fred en Douwe Doetinchem
Stijlvol en ongedwongen. In Fred & Douwe Doetinchem Citylounge tref je een relaxte huiskamersfeer met grote fauteuils en banken. Met onze huiskamersfeer streven wij er naar voor iedereen toegankelijk te zijn, net als in je eigen huiskamer, en onze faciliteiten daarop aan te passen. Zo is er onbeperkt gratis internet via ‘ON’, zijn de meubels ruim opgesteld voor minder validen en kinderwagens, is er een minder validentoilet op de begane grond en een overvloed aan speelgoed voor de allerkleinsten. Wij hebben zelfs in de weekenden een heuse ballenbak waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen! Vanuit deze locatie wordt o.a. Crazy 88, het Wie is de Mol spel Doetinchem, City GPS tocht Doetinchem en het Moordspel georganiseerd.

Kelderzaal
Fred&Douwe Doetinchem beschikt over een ruim ingerichte kelderzaal, geschikt voor groepen tot 80 personen. U kunt bij ons terecht voor een bedrijfsfeest,Bedrijfstuitje. borrel en buffetten en diners, van lekker simpel tot zeer uitgebreid en luxe. Onze buffetten en diners zijn altijd van een goede kwaliteit en zeer gunstig geprijsd. Laat ons uw bedrijfsfeest,Bedrijfsfeest,Vrijgezellenfeest verzorgen en u weet zeker dat u uw medewerkers/collega’s/vrienden een onvergetelijke avond bezorgt. De locatie voor het Crazy 88 uitje, het Wie is de Mol Spel Doetinchem, City GPS Tocht Doetinchem of het spannende Moordspel.
Fred & Douwe City Lounge
Simonsplein 12
7001 BM Doetinchem

Doetinchem
Doetinchem is door het landelijke karakter van de Achterhoek uitgegroeid tot een stad met een centrumfunctie. Doetinchem heeft een ruim winkelaanbod en op de dinsdagmorgen en hele zaterdag een warenmarkt waarbij het op de dinsdag meer een textielmarkt is. Doetinchem telt elf sportaccommodaties en ongeveer 130 sportverenigingen. Doetinchem heeft sinds de 90er jaren het uitgaansleven sterk ontwikkeld waardoor het voor een stad met deze omvang een hoog niveau heeft. Veel van deze gelegenheden zijn te vinden rondom het Simonsplein en de aangrenzende Grutstraat, waarbij alles wel vertegenwoordigd is zoals cafés, dancings en een verscheidenheid aan eetgelegenheden. Daarom past een uitje als Crazy 88 ook goed in het geheel.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field