↑ Terug naar Gelderland

Arnhem

Arnhem
Het spannende Crazy 88 uitje in Arnhem met zijn gezellige centrum.
Crazy 88 is een perfect (bedrijfs)uitje om op deze manier de collega’s te leren kennen.
Wie heeft het lef om met een geleend mobieltje zogenaamd naar Zuid-Afrika te bellen of om een Crazy 88 straat-act op te voeren? Het Crazy 88 uitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Crazy 88 uitje
Het Crazy 88 uitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 arrangement
Bij ontvangst in 5th Avenue of Markt 26 wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

5th Avenue Arnhem
5th Avenue Arnhem is een zaak die van alle markten thuis is. Voor iedere markt hebben we wat wils. Zo ook voor de zakelijke markt. Wij organiseren vanuit Arnhem hier het Crazy 88 uitje, Wie is de Mol tocht Arnhem, City GPS Tocht Arnhem, Deal or no Deal, en het Moordspel Arnhem.
Voor iedere (informele) zakelijke bijeenkomst biedt 5th Avenue Arnhem een oogverblindende ambiance. Ons personeel staat klaar om de gewenste drankjes in te schenken. Na het Crazy 88 uitjel kan er een heerlijk lunchbuffet gereed staan om u en uw gasten zonder hongergevoel te laten vertrekken.
5th Avenue
Korenmarkt 26
6811 GW Arnhem

Markt 26
Een uniek concept! Zo waren de eerste reacties op ons idee om een wijncafé en slijterij in één zaak te beginnen.
Het resultaat mag er zijn! U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch. Dagelijks verse zelf afgebakken broodjes met heerlijke verse ingrediënten. Elke dag is weer anders en laat u door ons verrassen, wat wij u voorschotelen.
U wilt meerdere wijnen proeven? Bekijk ons “Wineflight” arrangement en maak een ontdekkingsreis in de wereld van exclusieve wijnen.
Wilt u wellicht als bedrijfsuitje eens wat anders? Maak kennis met onze compleet verzorgde “Wijn Workshop”.
In onze kelder nemen wij u mee naar de geheimen van diverse wijnen en laten wij u een ongekend culinair indrukwekkende avond beleven. Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.
Markt 26 Wijn en meer
Markt 26
6811 CH Arnhem

Arnhem
Arnhem is internationaal vooral bekend vanwege de Slag om Arnhem waarbij het grootste deel van Arnhem werd verwoest. Door de stadswijken op te knappen, de buitenwijken en centrum te renoveren is Arnhem nog aantrekkelijker geworden. Door de bosrijke omgeving en de vele parken werd Arnhem in 2008 door de jury van Entente Florale uitgeroepen tot groenste stad van Nederland en in 2009 tot groenste stad van Europa. Zowel voor het winkelen en uitgaan is Arnhem regionaal erg in trek, met name de Korenmarkt. .Arnhem heeft er nu in de vorm van het Crazy 88 (bedrijfs)uitje een attractie bij.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field