↑ Terug naar Gelderland

Apeldoorn

Apeldoorn
Crazy 88 game in het oud/nieuwe centrum van Apeldoorn.
Voer een Crazy 88 straat-act op om een paar Euro te verdienen om verder te kunnen gaan, of doe 5 yoga oefeningen. De Crazy 88 opdrachten zullen heel divers zijn, zodat van iedereen veel  creativiteit en inzicht gewenst is. Maar u kunt er zeker van zijn dat iedereen veel plezier zal beleven tijdens dit Crazy 88 game want zo leert u de teamgenoten pas echt kennen.

Crazy 88 game
Het Crazy 88 game duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 game
Bij ontvangst in Stadscafé van Kinsbergen wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Crazy 88 game voor een geslaagde middag.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Stadscafé van Kinsbergen
Van Kinsbergen is gevestigd in een monumentaal pand op een van de mooiste plekken in het centrum van Apeldoorn. Het pand is met respect voor de historie stijlvol en trendy ingericht.
Het is niet alleen een Grand Café maar ook een Restaurant dat zich uitstekend leent voor (bedrijfs)uitjes zoals Crazy 88, zakelijke lunches, diners, presentaties en afspraken in een informele sfeer.
Bij van Kinsbergen is alles mogelijk. Het Crazy 88 game is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest
Stadscafé van Kinsbergen
Nieuwstraat 295
7311 BP Apeldoorn

Apeldoorn
Apeldoorn is de twaalfde stad van Nederland en de grootste stad op de Veluwe. De stadvervult een centrumfunctie met  Deventer en Zutphen. Apeldoorn is bovendien een van de belangrijkste met betrekking tot de werkgelegenheid. Tegenwoordig is Apeldoorn ook bekend om zijn groene karakter en stadsparken.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field