↑ Terug naar Friesland

Sneek

Sneek
Crazy 88 vrijgezellendag activiteiten in Sneek
Na een uitgebreide instructie over de Crazy 88 opdrachten kunt u met uw team genieten van de Crazy 88 vrijgezellendag activiteiten in een historische achtergrond. Probeer zo veel mogelijk Crazy 88 opdrachten binnen de tijd uit te voeren om de anderen te verslaan. Wat dacht u ervan om met de teamgenoten een straatact op te voeren en ziet u wie creativiteit en lef heeft om deze Crazy 88 opdracht te volbrengen. Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie. De Crazy 88 vrijgezellendag is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk activiteiten als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Crazy 88 feest
Het Crazy 88 feest duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 vrijgezellendag
Bij ontvangst in Restaurant Onder de Linden wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van de Crazy 88 vrijgezellendag  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje de activiteiten van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest voor een geslaagd feest.

Restaurant onder de Linden
Serre restaurant Onder de Linden is een eigentijds restaurant gevestigd in een monumentaal pand in het hartje van bruisend Sneek U kunt bij ons heerlijk lunchen in de serre of bij mooi weer op het gezellige terras, de lunchkaart biedt verrassende koude- en warme gerechten. Voor het diner kunt u een keus maken uit ons Serre keuzemenu bestaande uit 6 voor-,6 hoofd- en 6 nagerechten, u kunt natuurlijk ook a la carte dineren. Ook voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een gezellige borrel kunt u bij ons terecht. De serre is uitermate geschikt voor het organiseren van een feest, verjaardag, partij of een high tea. Onze bovenzaal met dakterras leent zich uitstekend voor een privé diner, koud/warm buffet of een vergadering met alle mogelijke audiovisuele middelen.
Restaurant Onder de Linden is gelegen aan de Marktstraat in het centrum van Sneek.
Restaurant Onder de Linden
Marktstraat 30
8601 CV Sneek

Sneek
Sneek hoort sinds 1456 tot de Friese elf steden en begon toen aan een bloeiperiode als handelsstad. Tegenwoordig is de watersport en toeristische sector breed ontwikkeld ook mede door de de historische binnenstad en Sneekweek.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field