↑ Terug naar Friesland

Leeuwarden

Leeuwarden
Een Crazy 88 uitje in een van de oudste steden van Friesland.
Na een uitgebreide instructie over de Crazy 88 opdrachten kunt u met uw team genieten van het Crazy 88 bedrijfsuitje in een historische achtergrond. Probeer zo veel mogelijk Crazy 88 opdrachten binnen de tijd uit te voeren om de anderen te verslaan.

Crazy 88 arrangement
Crazy 88 duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Het Crazy 88 uitje start bij Brasserie Spiegelaar of Eetcafé ‘t Goede
Bij ontvangst in Brasserie Spiegelaar of Eetcafé ‘t Goede wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 bedrijfsuitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Brasserie Spiegelaar
Brasserie Spiegelaar is gevestigd aan de zonzijde in het gezellige centrum van Leeuwarden. Wanneer het weer het toelaat, kunt u voor en na het Crazy 88 (bedrijfs)uitje genieten van ons prachtige terras langs de gracht. U kunt bij ons terecht voor heerlijke koffie’s, uitgebreide lunch/plates, borrel of diner en gezelligheid. Tevens verzorgen wij: bedrijfslunches, borrels, feesten en leuke arragementen.
Op woensdag t/m zaterdag avond zijn wij open voor diner vanaf 17.00 uur. Brasserie Spiegelaar Leeuwarden is onze begin- en eindlocatie locatie voor o.a. Crazy 88 uitje, Wie is de Mol, City GPS tocht, of een spannende moordtocht.
Brasserie Spiegelaar
Nieuwestad 141
8911 CR Leeuwarden

Eetcafé ‘t Goede
Zoekt u een plek om heerlijk te eten in het hart van Leeuwarden? Eetcafe ‘t Goede heeft uitstekende gerechten voor een zeer redelijke prijs. Naast het restaurant biedt ‘t Goede ook de mogelijkheid tot catering van feesten, partijen en evenementen. We bereiden ook het eten ingesteld op uw dieet, bijvoorbeeld gluten-vrij. Gelieve deze wensen bij afspraak vooraf kenbaar te maken. Eetcafé ‘t Goede is gevestigd in het hart van de oude binnenstad van Leeuwarden. Het is een gezellig eethuisje waar je van een degelijk diner kunt genieten zonder poespas. De geserveerde gerechten zijn gebaseerd op de Hollandse en Franse keuken en staan bekend om de goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Eetcafé ‘t Goede
Weerd 13
8911 HL Leeuwarden

Leeuwarden
Leeuwarden is ontstaan op terpen die werden opgeworpen aan een inham van de Middelzee die later dichtslibde en werd ingepolderd. De Gouden Eeuw was ook een tijd waarin de adel op kwam in Leeuwarden. Leeuwarden behoorde toen tot de tien aanzienlijkste steden van Nederland. Daarvan getuigen nu nog prachtige gebouwen als het Stadhouderlijk Hof, de Kanselarij,, de Waag, en de scheve toren de Oldehove.

Het Crazy 88 arrangement
Het Crazy 88 arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field