↑ Terug naar Friesland

Heerenveen

Heerenveen
Het Crazy 88 uitje in de binnenstad van Heerenveen spelen?
Na uitgebreide instructies kunt u beginnen aan de Crazy 88 opdrachten en proberen om er zoveel mogelijk te volbrengen, bijvoorbeeld als een kip zonder kop een bij een station een bus in te rennen, en er weer uit. Of een roltrap in tegengestelde richting nemen.

Crazy 88 uitje
Crazy 88 uitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 uitje
Bij ontvangst in  ’t Gerecht wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg over  het Crazy 88 (bedrijfs) uitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit (bedrijfs) uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend uitje voor een geslaagde middag.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

’t Gerecht
Midden in centrum van Heerenveen ligt het statig Oenemastate dat in 1640 gebouwd werd in opdracht van de toenmalige burgermeester Amelius van Oenema.
Het heeft een rijke historie als onder andere woonhuis, kantongerecht, gemeentehuis en belastingkantoor. Tegenwoordig is het een Grand Café dat eigenlijk bestaat uit 3 delen: Het gezellige café gedeelte, een statig restaurant met prachtige ornamenten en de Plafondzaal met een uniek geschilderd plafond uit 1660. Wanneer het weer het toelaat kunt u na het Crazy 88 stadsspel heerlijk zitten op het zonnige terras.
’t Gerecht
Gemeenteplein 33
8442 MA Heerenveen

Heerenveen
Heerenveen is het oudste veenkanaaldorp van Nederland. Heerenveen werd van een lintdorp door samenvoeging met buurtdorpen een dorp dat de vorm van een ovaal heeft. Heerenveen is uitermate geschikt voor een Crazy 88 bedrijfsuitje en met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field