↑ Terug naar Friesland

Franeker

Franeker
Een Crazy 88 uitje in een van de oudste steden van Friesland.
Na een uitgebreide instructie over het Crazy 88 uitje kunt u met uw team genieten van de Crazy 88 opdrachten in een historische achtergrond. Probeer zo veel mogelijk Crazy 88 opdrachten binnen de tijd uit te voeren om de anderen te verslaan.
Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.

Crazy 88 uitje
Het Crazy 88 uitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 uitje Franeker
Bij ontvangst in Tulip Inn Franeker wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 uitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Crazy 88 uitje voor een geslaagde middag.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Tulip Inn
Voel u op uw gemak! Tulip Inn Franeker biedt u een gemoedelijke ambiance voor uw Crazy 88 uitje,  een heerlijke lunch, diner of een lekker drankje. De gezellig ingerichte ruimten voelen als een warme jas.  Gezelligheid gecombineerd met Friese gastvrijheid. Kom eens genieten! Tulip Inn de Valk Franeker heeft een uitstekend restaurant. De keuken is dagelijks open van 12.00 tot 21.00 uur. Reserveer eens een tafel in één van onze schitterend gelegen serres! Voor familie- en personeelsfeesten zijn de serres of één van onze gerenoveerde zalen beschikbaar. Rokers staan bij ons niet in de kou. Wij hebben een sfeervolle rookruimte. Kinderen kunnen zich vermaken in onze speelkamer met o.a. televisie met DVD en veel leuk speelgoed. Ons restaurant is goed toegankelijk voor mindervaliden. Het oude academiestadje Franeker ligt in het Noordwesten van Friesland. Vanuit Tulip Inn Franeker kunt u leuke dagtrips maken en natuurlijk het Crazy 88 uitje. Het Crazy 88 uitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest.
Hotel Tulip Inn
Hertog Van Saxenlaan 78
8802 PP Franeker

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field