↑ Terug naar Flevoland

Lelystad

Lelystad
Crazy 88 Groepsuitje leuk in Lelystad
Bij Crazy 88 draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Eerst worden de teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken de binnenstad van Lelystad onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren.
Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.

Crazy 88 Groepsuitje
Crazy 88 Groepsuitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 Groepsuitje
Bij ontvangst in Grand Café Le Journal wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. U krijgt uitleg over de Crazy 88 opdrachten, vervolgens worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Crazy 88 Groepsuitje voor een geslaagde middag.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 Groepsuitje bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Grand Café Le Journal
Het interieur van Grand-Café Le Journal valt op door de prominente rol van verlichting binnen een overwegend zwart interieur. De glazen wanden zijn gevuld met glazen bellen, die worden verlicht met led-lampjes in verschillende kleuren. Stoffen lampenkapjes creëren een intieme huiselijke sfeer als tegenhanger voor de led-verlichte bollenslingers en het hippe zwart van de rubberen stoelen en velours banken. Het geheel is sexy, warm en uitnodigend. Uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest vieren? Grand café Le Journal is de locatie in Lelystad voor een leuke activiteit en hierna een borrel en/of een heerlijk diner.

Lelystad
Lelystad is vernoemd naar de ingenieur Lely die zijn plan van inpoldering uit 1891 bij wet tot uitvoering werd gebracht toen hij vele jaren later minister was.
Lelystad is ook een van de jongste woonplaatsen van Nederlanden ook aantrekkelijk voor en Crazy 88 Groepsuitje. De stad wil zich nu ook meer profileren als aantrekkelijke woonstad in plaats van alleen maar een stad voor forensen.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field