↑ Terug naar Flevoland

Almere

Almere
Crazy 88 bedrijfsuitje in het bruisende centrum van Almere.
Het Crazy 88 bedrijfsuitje in de snelst groeiende stad van Nederland.Na een uitgebreide uitleg kunt u iedereen laten zien hoeveel lef u hebt om de opdrachten uit te voeren.
Verbaas iedereen met uw acteerkwaliteiten in een straatact of “bel” zogenaamd met een geleende mobiele telefoon naar Zuid-Afrika.

Crazy 88 bedrijfsuitje
Het Crazy 88 bedrijfsuitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Met het Crazy 88 bedrijfsuitje  ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.

Start Crazy 88 bedrijfsuitje
ANNO of Hotel Finn heet u welkom met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het spel worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na afloop kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 bedrijfsuitje vanuit ANNO
Bij ANNO hebben we een speciale cocktailbar met ervaren shakers die garant staan voor de beste cocktails van Almere en omstreken. In de mooiste locatie op de Grote markt kun je genieten van de lekkerste cocktails, moderne gerechten en een sfeervolle ambiance.
Anno Almere
Grote Markt 121
1315  JC Almere

Crazy 88 bedrijfsuitje vanuit  Hotel Finn.
Hotel Finn in het stadshart van Almere is zeer goed bereikbaar en biedt toegang tot alle hotspots van Almere. Het hotel beschikt over diverse full-service vergaderzalen met ruimte tot wel 150 personen. Ideaal voor uw meeting, workshop of congres. Uiteraard kunt u daarbij gebruik maken van diverse arrangementen.
Finn is een nieuw en modern hotel met sfeervol ingerichte kamers voor een comfortabele overnachting.
Hotel FINN
Koopmanstraat7
1315 HD Almere

Almere
Almere ligt aan het Gooimeer,IJmeer en Markermeer.
De stad ligt 2 tot 5 meter onder zeeniveau.
Almere is hoofdstad Lelystad voorbijgestreefd in omvang en inwoneraantal.
In het nieuwe stadscentrum is het voornaamste gebouw de Citadel dat ontworpen is door Christian de Portzamparc. een Pritzker Prijs winnaar.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field