↑ Terug naar Crazy 88

Flevoland

Flevoland
Flevoland is de jongste van de 12 provincies en bestaat uit de Noordoostpolder, Oostelijk en Zuidelijk Flevoland.Wij bieden crazy 88 aan in twee plaatsen die we om hun kenmerken in de  Flevopolder hebben geselecteerd.

Almere
In Almere passen de combinatie van het crazy88 teamuitje en de moderne binnenstad uitstekend bij elkaar. Als u op Almere klikt kunt u zien vanaf welke horeca er Crazy88 gespeeld kan worden.

Lelystad
Lelystad is een stad die in het midden van Flevoland ligt en die bekend staat om verschillende winkelcentrums. De lefhebbers die creatief zijn kunnen het leuke spel crazy 88 altijd combineren met een middagje shoppen.

Wat is er niet mooier dan een bedrijfsuitje, familiefeest of personeelsfeest te (laten) organiseren in een van de steden Almere of Lelystad.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

 

Almere

Almere Crazy 88 bedrijfsuitje in het bruisende centrum van Almere. Het Crazy 88 bedrijfsuitje in de snelst groeiende stad van Nederland.Na een uitgebreide uitleg kunt u iedereen laten zien hoeveel lef u hebt om de opdrachten uit te voeren. Verbaas iedereen met uw acteerkwaliteiten in een straatact of “bel” zogenaamd met een geleende mobiele telefoon …

Bekijk pagina »

Lelystad

Lelystad Crazy 88 Groepsuitje leuk in Lelystad Bij Crazy 88 draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Eerst worden de teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken de binnenstad van Lelystad onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren. Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of …

Bekijk pagina »