↑ Terug naar Drenthe

Hoogeveen

Hoogeveen
Het spannende Crazy 88 spel in Hoogeveen met zijn gedempte grachten.
Crazy 88 is een perfect (bedrijfs)uitje om op deze manier de collega’s te leren kennen.
Wie heeft het lef om met een geleend mobieltje zogenaamd naar Zuid-Afrika te bellen of om een straatact op te voeren.

Crazy 88 spel
Het Crazy 88 spel duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Startpunt van het Crazy 88 spel
Eetcafé de Pub heet u welkom met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na afloop kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Crazy bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.
Met het Crazy 88 spel ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.

Hoogeveen Eetcafé de Pub
Eetcafé The Pub is een oergezellig, sfeervol, muzikaal en gunstig gelegen eetcafé midden in hartje Hoogeveen. Niet zomaar een eetcafé maar een echt eet-café; Of je nu komt voor een zakelijke bespreking, Crazy 88 spel, een borrel met collega’s of gewoon voor een leuk gesprek aan de bar, The Pub biedt dit allemaal! Wij houden van gezelligheid, spontaniteit en hebben plezier in ons werk en ons leven! Dat is de stijl van The Pub, een Eetcafé dat met beide benen op de grond staat.
Het Crazy 88 stadsspel is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, themafeest of vrijgezellenfeest
Eetcafé de Pub
Grote Kerkstraat 17
7902 CD Hoogeveen

Drenthe & Hoogeveen
Hoogeveen was eeuwenlang een veenkolonie. Pas aan het einde van de 19e eeuw werd turf minder belangrijk en schakelde de plaats over op landbouw en veeteelt en industrie. Na de Tweede Wereldoorlog werden de meeste kanalen gedempt. Hierdoor ontstonden lange, brede, rechte wegen, ideaal voor verkeer. De economie kreeg een enorme impuls en Hoogeveen was enige tijd de snelst groeiende gemeente groter dan 20.000 inwoners van Nederland.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field