↑ Terug naar Drenthe

Emmen

Emmen Crazy 88 stadsspel
Speel het Crazy 88 stadsspel in het centrum of het Dierenpark van Emmen.
Emmen met zijn drukke maar mooie binnenstad of het Dierenpark Emmen is ideaal om het Crazy 88 stadsspel te gaan spelen. U krijgt bij het Wapen van Emmen of  in Dierenpark Emmen onder het genot van een drankje met wat lekkers uitleg over het spel waarna u de opdrachten samen met uw team uitvoert.Het Crazy 88 stadsspel is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, themafeest of vrijgezellenfeest

Crazy 88 stadsspel
Het Crazy 88 stadsspel duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Crazy 88 stadsspel in het centrum of het dierenpark van Emmen
Bij ontvangst in Het Wapen van Emmen of het dierenpark Emmen wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na afloop is kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.
Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

’t Wapen van Emmen
De warme sfeer van ’t Wapen van Emmen is het startpunt voor ons Crazy 88 stadsspel.
’t Wapen van Emmen bestaat al bijna dertig jaar.
De inrichting is echter gloednieuw.
Er heeft onlangs een grote vernieuwing plaatsgevonden, met als resultaat: een prachtige eetgelegenheid met een warme sfeer.
Er is een grote open haard met fauteuils ervoor, waar je even lekker kan zitten.
Het restaurant is iedere dag geopend, voor een lunch, voor een kop koffie of voor het diner.
In de keuken worden heerlijke voornamelijk Hollandse gerechten gemaakt.
In ’t Wapen van Emmen is plek voor een romantisch diner voor twee, maar ook voor grote groepen.
’t Wapen van Emmen
Schimmerweg 1
7811 AR Emmen
Tel. 0591-612502

 

 

 

 

 

Dierenpark Emmen
Dierenpark Emmen is een unieke locatie om dit Crazy 88 uitje te beleven tussen een grote verscheidenheid aan dieren. Dit geeft dit Crazy 88 uitje dan ook een aparte dimensie doordat hier ook de dieren  toeschouwer zijn.

Emmen
De voormalige Brink waar nu de markt is, is het groene centrum met statige bomen rond de karakteristieke Grote Kerk. Aan weerszijden van dit groene hart ligt het winkelcentrum van Emmen.
Uitermate geschikt voor voor het Crazy 88 stadsspel. De Vlinder en de Weiert (het zuidelijke), vormen samen het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland. Het noordelijke deel, bekend onder de naam Centrum-Noord, is het meer historische deel van het centrum.In de maanden juli en augustus is er elke dinsdag van 08.00 – 18.00 uur een combinatie van warenmarkt en vlooienmarkt, de zogenaamde Vlindermarkt. Kortom, er is genoeg Crazy 88 Drenthe te doen in Emmen!


Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field